Δωρεάν μεταφορικά από €40+
Καλάθι

Έρευνα & ανάπτυξη

Το ταξίδι του καφέ μας είναι
μεγάλο & συναρπαστικό

Πρώτη ύλη:
Επιζητώντας την πράσινη
τελειότητα

Area 51 Coffee Roasters-rd-temp
Κάθε καφές AREA 51 είναι τρέχουσας σοδειάς,
μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης, μικρής (microlot) ή
πολύ μικρής (nanolot) παραγωγής

Η αναζήτηση του πράσινου καφέ είναι η αφετηρία ενός συναρπαστικού, βιωματικού ταξιδιού γεμάτο συναισθήματα και εμπειρίες που μας εμπνέουν και μας κρατούν προσηλωμένους στη φιλοσοφία μας, να προσφέρουμε τον καλύτερο καφέ που η φύση μπορεί να προσφέρει.

Οι διαφορετικές προελεύσεις μας εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια του έτους, αποτελούνται όμως αποκλειστικά από καφέδες specialty grade, με υψηλά σκορ βαθμολογίας σύμφωνα με το Coffee Quality Institute.

Έρευνα:
Αναπόσπαστο κομμάτι
του παζλ

Η έρευνα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Στον καφέ άλλωστε συναντάμε συχνά νέες τάσεις και πρακτικές που εγείρουν το ενδιαφέρον. Προτιμούμε λοιπόν να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο αν πρώτα δεν το δοκιμάσουμε και επιβεβαιώσουμε.

Διεξάγοντας πειράματα πάνω στις παρασκευαστικές παραμέτρους του καφέ και καταγράφοντας τα συμπεράσματα, μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε μια πιο προσωπική εικόνα για τους κανόνες που τις διέπουν.

Παραγωγή:
Διεγείρoντας όλες τις
αισθήσεις

Area 51 Coffee Roasters-rd_section-02
O καφές μας συσκευάζεται υπό ψεκασμό αζώτου
εξασφαλίζοντας ένα προϊόν προστατευμένο από
την οξείδωση, με μακρά διάρκεια ζωής

Ο καφές έχει τη δυνατότητα να διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Όραση, όσφρηση, γεύση, αφή και ακοή. Εμείς οφείλουμε να αναδείξουμε όλα του τα χαρακτηριστικά μέσα από τη δουλεία μας.

Εξου και επιδιώκουμε μανιωδώς να συνδέουμε τη μοναδικότητα της χειροποίητης παραγωγής με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας σε όλα τα στάδια παραγωγή, με απώτερο σκοπό μας το όφελος του καταναλωτή.