Δωρεάν μεταφορικά από €40+
Καλάθι

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στις συνηθέστερες
απορίες σας, εύκολα & γρήγορα
Παραγγελίες
Πληρωμές
Αποστολές
Προϊόντα

Παραγγελίες

Δέχεστε μόνο online παραγγελίες;

Μπορείς να παραγγείλεις τα προϊόντα AREA 51 που επιθυμείς ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την φόρμα που υπάρχει στο e-shop του website μας. Φυσικά, μπορείς πάντα να κάνεις την παραγγελία σου και μέσω τηλεφώνου στο 213 090 5600, Δευτέρα με Παρασκευή, 9:00–17:00.

Δε μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου. Και τώρα;

Εφόσον έχεις ολοκληρώσει την παραγγελία σου, θα λάβεις στο email σου αυτόματα ένα μήνυμα επιβεβαίωσης καθώς και έναν αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας σου για παρακολουθείς την εξέλιξη της. Σε περίπτωση που δεν έχεις λάβει τίποτε από τα δύο, μπορείς να απευθυνθείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα AREA 51 στο 213 090 5600, Δευτέρα με Παρασκευή, 9:00–17:00 ή να στείλεις email στη διεύθυνση shop@area51coffeeroasters.com

Πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να ακυρώσεις την παραγγελία σου στέλνοντας email στο shop@area51coffeeroasters.com, μόνο εφόσον δεν έχεις λάβει email επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία σου ετοιμάζεται προς παράδοση. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορεί να γίνει καμία ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας σου.

Δεν έλαβα κάποιο email επιβεβαίωσης. Ν' ανησυχώ;

Το email επιβεβαίωσης θα πρέπει να έχει σταλεί στο email με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις λάβει το σχετικό email, μπορείς να απευθυνθείς στο shop@area51coffeeroasters.com ή να καλέσεις στο 213 090 5600 για να ελέγξεις την κατάσταση της παραγγελίας σου, Δευτέρα με Παρασκευή, 9:00–17:00.

Παρέλαβα λάθος προϊόν. Τι πρέπει να κάνω;

Σε περίπτωση που παραλάβεις διαφορετικό προϊόν από αυτό που παρήγγειλες, η παραγγελία σου μπορεί να αντικατασταθεί με την αρχική. Θα πρέπει να στείλεις email στο shop@area51coffeeroasters.com, να ενημερώσεις για το συμβάν και να αιτηθείς αντικατάσταση της παραγγελίας σου. Σο ενδιάμεσο θα χρειαστεί να επιστρέψεις τα λάθος προϊόντα στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβες, σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Πληρωμές

Ποιές κάρτες δέχεστε;

Δεχόμαστε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, και Diners. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας αναλαμβάνεται από την υπηρεσία Simplify της Mastercard, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Μπορώ να πληρώσω με τραπεζική κατάθεση;

Σαφώς και μπορείτε. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, μαζί με τον αρ. παραγγελίας. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
  • NATIONAL BANK OF GREECE: GR0801100870000008747013806
  • EUROBANK: GR7102600400000680200425549
  • ALPHA BANK: GR7801402690269002320001460
  • PIRAEUS BANK: GR4901720190005019030401043
Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας μέσω email στο shop@area51coffeeroasters.com

Μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή;

Ναι, παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής, με ένα επιπλέον κόστος 2€ στην παραγγελία σου. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Υποδομών (ΓΓΔΕ), η αντικαταβολή υποστηρίζεται έως το ποσό των 500€ για παραγγελίες εντός της ελληνικής επικράτειας.

Μπορώ να πληρώσω με PayPal;

Βεβαίως. Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, επιλέξτε "PayPal" ως τρόπο πληρωμής.

Θα παραλάβω απόδειξη;

Ναι, θα παραλάβεις απόδειξη μαζί με την παραλαβή της παραγγελίας σου.

Μπορώ να επιλέξω την έκδοση τιμολογίου;

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας δίνεται η δυνατότητα να καταχωρήσετε το Α.Φ.Μ. της επιχείρησης σας, εφόσον επιθυμείτε η πληρωμή να γίνει με έκδοση τιμολογίου. Σε περίπτωση που το πεδίο "Α.Φ.Μ" παραμείνει κενό, αυτομάτως εκδίδεται απόδειξη λιανακής πώλησης.

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων;

Ναι, παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Σε περίπτωση που χρειαστεί να ζητήσεις επιστροφή, θα χρειαστεί να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες και χωρίς αιτιολόγηση για την επιστροφή τους, σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών. Για την επιστροφή θα υπάρχει η οικονομική επιβάρυνση των μεταφορικών. Τα προϊόντα θα πρέπει να σταλούν στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παρέλαβες, μαζί με την σχετική απόδειξη, στη διεύθυνση της KAFEA TERRA, Νάξου 12-14, 19002, Παιανία.

Αποστολές

Σε ποιες χώρες κάνετε αποστολές;

Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα AREA 51 αποστέλλονται μόνο στην Ελλάδα.

Πόσο κοστίζει η αποστολή;

Εξαρτάται πάντα από το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου:
  • Εάν το σύνολο υπερβαίνει τα 40€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες οι οποίες έχουν κόστος κάτω των 40€, θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών 3,50€, η οποία εμφανίζεται στο τελικό ποσό της παραγγελίας σου, πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Σε πόσο χρόνο θα λάβω την παραγγελία μου;

Από τη στιγμή που θα λάβεις την επιβεβαίωση της παραγγελίας σου, χρειάζεται περίπου διάστημα 2-4 ημερών μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, εκτός και αν βρίσκεσαι σε πιο απομακρυσμένη περιοχή, όπου μπορεί να χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δεν έχω παραλάβει ακόμα την παραγγελία μου. Τι κάνω;

Μπορείς πάντα να παρακολουθείς την εξέλιξη της παραγγελίας σου με τον αριθμό αποστολής που θα έχεις λάβει μαζί με την επιβεβαίωση της αγοράς σου. Εάν η παραγγελία σου δεν έχει παραδοθεί στο διάστημα των 2-4 ημερών, ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι, μπορείς πάντα να επικοινωνήσεις με τη Γενική Ταχυδρομική, τη μεταφορική εταιρία που συνεργαζόμαστε ή να καλέσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα AREA 51 στο 213 090 5600, Δευτέρα με Παρασκευή, 9:00–17:00.

Προϊόντα

Ποιά η προέλευση του καφέ σας και γιατί να τον προτιμήσω;

Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τον πράσινο καφέ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή διαχείριση της σε όλα τα στάδια της αλυσίδας. Κάθε καφές AREA 51 είναι μικρής (microlot) ή πολύ μικρής (nanolot) παραγωγής, μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης και αποκλειστικά βαθμολογίας specialty. Προσεγγίζουμε και επεξεργαζόμαστε διαφορετικά τον κάθε καφέ, ούτως ώστε να αναδεικνύονται τα μοναδικά γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά του.

Πώς εγγυάστε την ποιότητα των προϊόντων σας;

Η ποιότητα είναι άρρηκτα συνυφασμένη με τη φιλοσοφία μας, από την επιλογή υψηλής ποιότητας καφέ, τη σχολαστική έρευνα και έλεγχο (cupping), την εκπαίδευση, την τεχνική υποστήριξη. Η δική μας ομάδα, όπου απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη, αποκτώντας καινούριες τεχνικές και μεθόδους. Έτσι διασφαλίζουν πως ο καφές που θα φτάσει στους πελάτες μας να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερης ποιότητας. Ο βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε τη μέγιστη ικανοποίηση στους συνεργάτες και στους τελικούς καταναλωτές μας.

Που μπορώ να δοκιμάσω τους καφέδες σας πριν παραγγείλω;

Φυσικά. Μπορείς πάντα να επισκεφθείς το κοντινότερο στην περιοχή κατάστημα AREA 51 όπου εκεί μπορείς να δοκιμάσεις καφέ AREA 51.

Είμαι λάτρης του καφέ φίλτρου. Ποιον καφέ να προτιμήσω;

Όλοι οι καφέδες μας μπορούν να παρασκευαστούν τόσο σε espresso όσο και σε φίλτρου. Κάθε καφές διαθέτει μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά, οπότε μπορείς να επιλέξεις τον καφέ που επιθυμείς και που το προφίλ του ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σου προτιμήσεις. Ο BRAZIL για παράδειγμα έχει ένα προφίλ γλυκό, με σοκολάτα γάλακτος, νότες κόκκινων φρούτων κλπ. Φυσικά, όποιον καφές και να διαλέξεις μπορεί να παρασκευαστεί το ίδιο εύκολα, αφήνοντας σου μία μοναδική εμπειρία καφέ.