Δωρεάν μεταφορικά από €40+
Καλάθι

Συνετή (και μη) χρήση

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον
ιστότοπο αποδέχεστε τους παρακάτω όρους
& προϋποθέσεις χρήσης

Πολιτική απορρήτου

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει και σέβεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Αυτή η πολιτική απορρήτου σας ενημερώνει για τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο area51coffeeroasters.com. Κατά τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, ενεργούμε ως υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και σύμφωνα με το νόμο πρέπει να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με εμάς, γιατί και πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και σχετικά με τα δικαιώματα που έχετε στα δεδομένα σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Είμαστε η Kafea Terra S.A. Η διεύθυνση μας είναι Νάξου 12-14, Παιανία 19002. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ταχυδρομικά στην παραπάνω διεύθυνση ή μέσω email στη διεύθυνση info@area51coffeeroasters.com ή τηλεφωνικώς στο 213 090 5500.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) μέσω ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς χρησιμοποιώντας τις παραπάνω πληροφορίες ή μέσω email στο dpo@kafeaterra.gr.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Ανάλογα με το σκοπό της επίσκεψής σας και την υπηρεσία που επιθυμείτε να λάβετε μέσω της Ιστοσελίδας μας, ο τύπος προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου διεύθυνσης email κ.λπ.

Όταν συμπληρώνετε μια φόρμα επικοινωνίας, σας ζητάμε το πλήρες όνομα και τη διεύθυνση email σας. Ως μέρος των δραστηριοτήτων μας, η φόρμα επικοινωνίας χρησιμοποιείται επίσης από μελλοντικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την εταιρεία μας, οπότε σας ζητάμε τα στοιχεία της εταιρείας σας. Σημειώνεται ότι ο κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 («GDPR») δεν καλύπτει την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν νομικά πρόσωπα και ιδίως επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ως νομικά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του τύπου και των στοιχείων επικοινωνίας του νομικού προσώπου.

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, σας ζητάμε τη διεύθυνση email σας.

Όταν εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, συμπληρώστε μια φόρμα εγγραφής στην οποία ζητάμε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Για την έναρξη της συναλλαγής μας στο e-shop με υποψήφιους πελάτες, είναι απαραίτητο να αποκαλύψουμε από τους πελάτες ορισμένα από τα προσωπικά τους στοιχεία. Όταν ο πελάτης κάνει μια παραγγελία, θα του ζητηθεί το πλήρες όνομά του, η διεύθυνση στην οποία θα σταλούν τα προϊόντα, ο αριθμός σταθερού τηλεφώνου (ή οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο επιθυμεί να αποκαλύψει), η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και ο τόπος επιλέγει τις πληρωμές του να γίνουν με πιστωτική κάρτα, θα ζητηθεί ο αριθμός των πιστωτικών καρτών.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Όταν συμπληρώνετε και στέλνετε τη φόρμα επικοινωνίας, θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να απαντήσουμε στο μήνυμά σας. Επίσης, οι λεπτομέρειες της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας από μια εταιρεία χρησιμοποιούνται για την εξέταση και αξιολόγηση του σχετικού αιτήματος συνεργασίας.

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας στα προϊόντα μας, το οποίο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και συχνά περιλαμβάνει ειδικές προσφορές. Ζητούμε τη συγκατάθεσή σας να το κάνετε αυτό και θα σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο μας μόνο εφόσον συνεχίσετε να συμφωνείτε.

Όταν εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το email σας χρησιμοποιείται για να σας αναγνωρίσει σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με την καταχώρισή σας. Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εσάς.

Τα δεδομένα που συμπληρώνετε για την έναρξη της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας για την ολοκλήρωση της πληρωμής, την επεξεργασία της παραγγελίας σας και την αποστολή των προϊόντων σας. Σας στέλνουμε επίσης μια απόδειξη μέσω email και ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παράδοσή σας.

Όταν εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για πρόσληψη από την εταιρεία μας, τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται για την εκτίμηση της πιθανότητας πρόσληψης.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Όσον αφορά τις πληροφορίες που λαμβάνονται από το ενημερωτικό δελτίο, τη φόρμα επικοινωνίας και την εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπο, καθώς και τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε ως μέρος της αίτησης πρόσληψης στην εταιρεία μας, οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων μας και δεν κοινοποιούνται σε τρίτες πάρτι. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων που μπορεί να σας επηρεάσουν.

Όσον αφορά τις συναλλαγές, τα σχετικά στοιχεία του πελάτη καταγράφονται σε ένα περιβάλλον της αρμόδιας τράπεζας (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας και ημερομηνία λήξης) προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής των παραγγελθέντων προϊόντων και διαγράφονται μετά τη συναλλαγή. Οι προσωπικές πληροφορίες των πελατών, εκτός από τις προαναφερθείσες πληροφορίες που γνωστοποιούνται στην τράπεζα, η εταιρεία μπορεί, κατόπιν συγκατάθεσης των πελατών, να τις χρησιμοποιήσει για να τους ενημερώσει σχετικά με τις προσφορές και τις ενημερώσεις προϊόντων της.

Εκτός από τα παραπάνω, αυτά τα δεδομένα δεν θα αποκαλυφθούν, μεταβιβαστούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιβληθεί από Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κ.λπ.)

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μαζί μας, τα στοιχεία της παραγγελίας σας διατηρούνται στη βάση της εταιρείας μας έως ότου οι αξιώσεις που ενδέχεται να προκύψουν από συναλλαγές γράφονται από το νόμο. Τα δεδομένα που εισάγονται σε περιβάλλον της αρμόδιας τράπεζας που σχετίζονται με την επεξεργασία συναλλαγών, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας και η ημερομηνία λήξης, δεν διατηρούνται από την εταιρεία μας.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που λαμβάνονται από το ενημερωτικό δελτίο και τη φόρμα επικοινωνίας, οι πληροφορίες διατηρούνται για όσο διάστημα συναινείτε στις πληροφορίες σας σχετικά με τα προϊόντα μας ή τις διαφημιστικές δραστηριότητες της εταιρείας μας. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τη φόρμα επικοινωνίας χρησιμοποιούνται για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επεξεργασία του αιτήματός σας. Τα δεδομένα που μας παρέχετε στο πλαίσιο της αίτησης πρόσληψης στην εταιρεία μας διατηρούνται για τον απαραίτητο χρόνο για τη διερεύνηση της απασχόλησης, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα (1) έτος.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

Σύμφωνα με το νόμο, μπορείτε να μας ρωτήσετε ποιες πληροφορίες διατηρούμε για εσάς και μπορείτε να μας ζητήσετε να τις διορθώσουμε εάν είναι ανακριβείς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγραφούν ή να σας δώσουμε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούμε. Επιπλέον, διατηρείτε το δικαίωμα φορητότητας των πληροφοριών που σας αφορούν.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν έχετε παράπονο σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;

Διασφαλίζουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή και διασφαλίζουμε ότι τηρούνται επαρκώς και λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή ηλεκτρονικής ή φυσικής προσβολής του απορρήτου τους. Μόνο εκείνα τα μέλη του προσωπικού μας ή οι συνεργάτες μας που εργάζονται σχετικά με το σκοπό για τον οποίο διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας. Καταγράφουμε τα άτομα που επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα και τον τύπο της επεξεργασίας. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε ότι, παρά το γεγονός ότι λαμβάνουμε όλα τα μέτρα που επιβάλλει ο κανονισμός, τα συστήματά μας ενδέχεται να επιτεθούν κακόβουλα και θα σας δώσουμε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Ο ιστότοπος area51coffeeroasters.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Secure Sockets Layer για ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές. Αυτό κρυπτογραφεί όλα τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη, όπως τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και τη διεύθυνσή του, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να τροποποιηθούν κατά τη μεταφορά τους μέσω του Διαδικτύου.

Το πρωτόκολλο SSL είναι επί του παρόντος το παγκόσμιο πρότυπο στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση ιστότοπων σε χρήστες Ιστού και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών και διακομιστών ιστού. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ πελάτη και διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται από το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που καθορίζει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί κατά τη μεταφορά.